Најовије Вести

Почетак 2023-24 године

Са великим задовољством вас обавештавамо да 2023-2024 кошаркашка година почиње 16-ог септембра 2023 године. 

Радујемо се наставку нашег заједничког дружења уз кошарку у нашој матичној сали. 

Нови распоред можете погледати на делу ове странице под називом Клубско такмичење.

Упис за 2023-2024 годину

Сви чланови, нови и стари, који желе да нам се придруже позивамо вас да се пријавите. 

Ваше дете, или вас саме (за чланове Легенди и Студената), можете пријавити на овој адреси Пријави се.

Уколико вам је потребна помоћ приликом пријављивања јавите нам се на kk.trojka@gmail.org

20 година Тројке

Кошаркашка 2023-2024 година ће нас увести у 20 година постојања и рада Кошаркашког Клуба Тројка. 

За протеклих 20 година радили смо са 20 генерација младих људи учећи их лепоти кошарке као и снази пријатељстава и заједнице. 

Главна прослава 20 година Тројке ће се оджати у мају 2024. 

О нама

Кошаркашки клуб Тројка је основан у фебруару 2004 године са главним циљем да нашој деци омогућимо здрав физички развој кроз кошаркау као и дружење у нашој заједници. 

Кроз клубско такмичење Кош Више свој деци омугућавамо да уживају у спорту без обзира на њихове кошаркашке способности. Поред Коша Више у оквиру Тројке имамо и такмичарксе тимове за децу која желе више да се посвете овом спорту.

У оквиру Тројке посебну пажњу посвећујемо дружењу наше деце и развоју наше зајецнице у Торонту.    

Тренери 

У оквру кошаркашког клуба Тројка посебну пажњу посвећујемо квалитету рада са децом. Сви наши тренери су пролазе тренеску школу у оквиру Canada Basketball (NCPP) програма. Наши тренери посебну пажњу посвећују појединачном као и тимском развоју наше деце. 

 

Играчи

У оквиру нашег клуба ми радимо са децом од првих кошаркашких корака па до врхунских играча. Посебну пажњу посвећујемо разовју радних навика, упорности и истрајности код наше деце. Тимска игра је такође од великог значаја. Кроз кошаркашки рад учимо омладину да буду успешни у животу. 

Заједница

Уоквиру кошаркашког клуба Тројка посебну пажњу посвећујемо нашој зајеници и дружењу омладине кроз раличите активности од куглања, скијања, забава и других делатности. Наши програми за студенте и легенде успјешно окупљају старе чланове Тројке. 

Циљеви рада  

Наш фокус је изградња и развој окружења гјде се на забаван начин, без много притиска или стреса могу научити основе кошаркашке игре. Циљ нам је да обезбједимо такмичарске програме за заинтересоване играче такође. Наш клуб је живахна заједница изграђена око спортских активности која ради на развоју здраве омладине сигурне у себе. Омладине са развијеним вјештинама везанинм за сарадњу и вођство.

Клубско такмичење

Место одржавања тренига

Клубско такмичење Кош Више се одражава сваке суботе од септембра до јуна у George S. Henry Academy на адреси  200 Graydon Hall Drive, Toronto

Чланарина

Годишња чланарина је $360 по детету за клубско такмичење Кош Више по детету. Чланарина за пола сезоне је $200 по детету. 

Чланарина за друго дете из исте породице је са 50% попуста. Треће и друга деца из исте породице имају бесплатну чланарину.

Уплата чланарине за целу сезону укључује кошаркашку лопту и двострани дрес за дете. 

Распоред

 

Време Узраст
10:30-12:00 2013-2016
10:30-12:00 2011-2012
12:00-1:30 2009-2010
01:30-03:00 2007-2009
4:30-6:00 Легенде-студенти

 

Тројкини тимови

Тројкани такимчарски тимови су формирају од деце која су одабрана из клубског такмичења Кош Више. Избор деце за тимове се обично одржава у октобру. У зависности од играчког нивоа наши тимови се такмиче на различитим турнирима у Онтарију. За млађе узрасте формирамо развојне тимове који углавном играју пријaтељске утакмице како би се припремили за такмичења на вишим нивоима.

У протеклих 20 година велики број дјеце је прошло нашу кошаркашку школу, од првих корака па све до врхунских атлета који су играли кошарку за своје средње школе, реномиране факултете као и NCAA.

Јавите се

Захваљујемо Вас се на Вашем интересу за кошаркашке програме нашег клуба.

Уколико сте у прилици позивамо Вас да нас посетите у нашој кошакрашкој сали суботом у одговарајућој сатници према узрасту вашег детета.

Уколико желите можете нам послати поруку на адресу kk.trojka@gmail.com или можете да попуните и поднесете образац на овој страници.

Радо ћемо Вам одговирити на све Вaше упите.

Тројкине делатности

У протеклих двадесет година кошаркашки клуб је организовао различите делатности за нашу децу и заједницу. Овде можете погледати видео са наше посете Raptors-има у оквиру акције Serbian Night at Raportos.

Поред овога, овдје смо поставили и видео који смо припремили поводом прославе 15 година постојања нашег клуба. Прослава 15 година постојања клуба је била по много чему незаборавна.

Share This